Hatice Akbulut

  • 824
  • +

Hem bilim hem de sinema dünyasında oldukça popüler bir konu olan telepati hakkında geçmişten günümüze birçok araştırma yapılmış ve yapılmaya da devam etmektedir. Bunlardan biri olan ''BrainNet''in ne olduğunu öğrenmek ve telepatinin bilimsel olarak mümkün olup olmadığını keşfetmek  istiyorsanız bu konudaki yazımızın linkine tıklayarak tüm detaylara erişebilirsiniz.

http://blog.ulubat.org/index.php/genel/telepati-bilimsel-olarak-mumkun-mudur/

Yazar: Hatice Akbulut 

Editör: Mustafa EMRE

    • Teşekkür ederim 😊 

      0 0 0 0 0 0
      • herhangi bir teknolojik arayüz kullanmadan açık olan bir yol var, senkronisite (synchronicity, eşzamanlılık), hani aklınızda olan bir şarkının aniden radyoda çalması, o an düşündüğünüz arkadaşınzın kapıdan içeri girmesi gibi olaylar, bu konuda ne düşünüyorsun Hatice Akbulut

        0 0 0 0 0 0
        • Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 yıl önce yine bu platformda düzenlenen 22.Ulusal UBİAT Kongresinde bu konu hakkında bir konuşma yapmış, hatta benzer örnekleri o zaman da vermiştiniz. Etraflıca araştırma fırsatım olmamış olsa da çalışmalar gerçekten ilham verici. Konunun uzmanı olmamakla birlikte buz dağının görünür yüzü kadar altında da keşfedilmeyi bekleyen bir sürü yönü olduğunu düşünüyorum.

          0 0 0 0 0 0
          • bu keşifler sizleri bekliyor 🙂

            0 0 0 0 0 0
          Giriş yapmamıs kullanıcılar 'Yorum Gönderisi' eylemini kullanamazlar.

          Sayısız etik ihlallerle dolu olan tıp tarihinin günümüzde hala tartışılmaya devam eden örneklerinden biri olan ''Canavar Çalışması''nın ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu konudaki yazımızın linkine tıklayarak tüm detaylara erişebilirsiniz. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

          http://blog.ulubat.org/index.php/genel/canavar-calismasi/

            • Çok güzeldi teşekkür ederiz👌.Ayrıca ben de burdaki böyle bir deney yapılmalı mı yoksa yapılmamalı mı da çok kararsızım. Yani evet bu deneyle birçok insana doğru yolu göstermiş veya ne yapılırsa nasıl sonuç vereceğini gösteriyorsun ama bir yandan da deneklerin hayatını olumsuz etkiliyorsun.

              Buna değer mi ? Sonuçta deneklerden biri ben de olabilirdim..

              Zor soru gerçekten!

              Son olarak genellikle deneylerde kullanılan insanların toplumun ya ezilen kısmı olması ya da "değersiz" insanlar olması aşırı zoruma gidiyor!!

              Siz ne düşünüyorsunuz?

              0 0 0 0 0 0
              • Rica ederim. Bahsettiğin gibi dikkatle incelenmesi ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu olduğundan bu konudaki farkındalığımızı bir nebze olsun arttırmak istedim. 😊 

                0 0 0 0 0 0
                Giriş yapmamıs kullanıcılar 'Yorum Gönderisi' eylemini kullanamazlar.

                Hekim.Net

                Close