Tekrar Gönderi Hekim.Net Yönetimnin blog.

Her yıl Ağustos ayında Hekim.Net'i en etkin kullanarak, en yüksek site puanına ulaşan ilk üç yüz öğrencimiz arasında çekilişle,  3 adet Littman Classic III steteskop hediye ediyoruz.

Her ay Hekim.Net'i en çok kullanan üç öğrencimize sürpriz hediyelerimizi gönderiyoruz.

  • Meslektaşlarımız yıl içerisinde yaptıkları toplam 3000 puan ile, bilgileri bize meslektaşlarımız tarafından bildirilmiş, ihtiyaç duyan Tıp öğrencileri için, bir adet LİTTMANN II/III CLASİC STETESKOP veya SOBOTTA - ANATOMİ ATLASI ( Yeni baskı 4 cilt ) sağlayabilirler.
  • Hekim.Net Online Varlık Plus Hizmetimizden yararlanan meslektaşlarımızın ödemelerinin %10'u da Steteskop / Anatomi Atlası / KAHEV ( Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı ) öğrenci bursu havuzuna aktarılır.
  • Hekim.Net'te üyelerimiz tarafından kurulan gruplara tıbbi deontoloji ve etiğe uygun reklamlar alındığında grubun ortak kararı da dikkate alınarak vergi sonrası reklam gelirinin %50'si öğrenci burslarına veya anatomi atlası/steteskop havuzuna aktarılır.

Öğrencilerimize olan tüm teslimatlarımız belgelenir ve belgeler öğrenci kimliği gizlenerek ilgili meslektaşlarımızla paylaşılır.

*Desteklerden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin tıp fakültesindeki hocaları veya diğer meslektaşlarımız tarafından bize refere edilmeleri gereklidir.

*Öğrenci refere etmek için lütfen yardım formumuz aracılığı ile öğrencimizin adı soyadı, telefonu, fakültesi ve sınıfını bize iletiniz. Böylece refere ettiğiniz öğrencimiz listeye alınacaktır.

Yorumlar

Hekim.Net

Close