bir blog ekledi 


Güzel bir yüz, geniş ve kıvrımlı elmacık kemikleri, orantılı bir alın bölgesi ve belirgin bir çene hattı ile kendini göstermektedir.

Artık gelişen teknoloji ile , deforme olan bölgelerimize acısız ve iz bırakmadan form kazandıracağımız birçok yöntem mevcuttur. Özellikle yüz, boyun ve el bölgesi, yaşlanmadan en çok etkilenen ve bu bozulmalara karşı en çok müdahale ettirdiğimiz bölgelerimiz arasındadır.

Yaş­la be­ra­ber kemiklerde erime , kas yoğunluğunda azalma , yağ dokuda erime ve azalma , cilt dokuda kollajen ve elastin kayıpları yaşanır.Bu azal­ma ve kayıplar sonucunda so­nu­cun­da yaş­lan­ma be­lir­ti­le­ri da­ha da be­lir­gin ha­le ge­lir sarkmalar başlar , ciltte nem ve parlaklık kayıpları meydana gelir, yüz böl­ge­sin­de­ki kı­rı­şık­lar, kıv­rım­lar ve oluk­la­rı oluş­ur  ve yüz ovali bozulur .

Yüzdeki sarkma ve toparlanma için doğal bir yöntem olan sıvı ip uygulaması , yaşlılık belirtilerinin hızla düzeltilmesi ve vücudun kendi kendine doğal olarak kolajen uyarımını sağlaması ile daha fazla hacim görüntüsü oluşumunu kombine eder. Sıvı ipin avantajı doğal bir görünüm, dolgu efekti yaratmadan kişinin kendi kolejinini uyararak meydana gelen bir toparlanma sürecinin olması ve hastanın hemen normal hayatına dönebiliyor olması .

Sıvı ip uygulaması; 

  • Gıdı Toparlama

  • Yanak Sarkmaları

  • Göz Kenarındaki Kaz Ayağı Çizgileri

  • Boyun ve Çene bölgesindeki Sarkmaların Toparlanması

  • Kaş Kaldırma

  • Yüz Ovalinin Yeniden Oluşturulması

  • Elmacık Kemiği gibi bölgeleri düzeltmekte ve yaşlılık belirtilerini yok etmekte kullanılabilmektedir.

Sıvı İp , sarkma problemi olan elastikiyet kaybı olan ve doğallığından ödün vermek istemeyen herkese uygulanabilinir. Lifting etkisi , yüzde toparlanma , gençlik ve fresh bir etki yarattığı için erkeklerde de tercih edilen bir yöntem. İşlem tüm yüz bölgesine, boyun ve ellere yapılabilir. İşlemin etkisi kişiden kişiye değişmekle birlikte 1-2 yıl sürüyor.

Yorumlar

Hekim.Net

Close