Biggcoffee Jun-4 Espresso Makinesi

  • Paslanmaz çelik coffee espresso makinası
  • Kapasite: 4 fincan  
  • Üst Bölüm: 18/10 paslanmaz çelik; 0,6 kalınlığında  
  • Kazan: 18/0 paslanmaz çelik; 1,0 mm kalınlığında  
  • Tüm ocak tipleriyle uyumludur.  
  • Sadece elde yıkanması önerilir.
     

 

Saf espresso lezzetini tatmak için Biggcoffee espresso makinesi aradığınız çözüm. Türk çayı demlemek için kullanılan demliklerin bir versiyonu olan moka pot kullanım kolaylığı ile hem yüksek kalitede espresso lezzeti hem de pratik kahve demleme imkanı sunuyor. Moka Pot kullanımı ne kadar zor gürünse de aslında çok basittir. İlk önce moka pot’un alt haznesine emniyet supabını geçmeyecek kadar suyla doldurun, orta kısma orta-ince öğütülmüş kahveyi sıkıştırmadan ekleyin. Tüm parçaları birbirine monte ettikten sonra dilerseniz kamp ateşinizin üzerine, dilerseniz ocağa koyun. Kaynamaya başladıktan sonra ateş üzerinden alıp servis yapabilirsiniz. Espresso makinesi ile demlediğiniz kahvenizi dilerseniz sade dilerseniz sıcak yaz günlerinde buz gibi bir top dondurma üzerine dökerek muhteşem bir affogato elde ederek tüketebilirsiniz. Kahve severlerin severek kullanacağı minik ama işlevsel alet, lezzetli kahveler denemenize olanak sağlayacak; ayrıca kahve severler için düşünülebilecek orijinal seçeneklerden bir tanesi olmaya aday.

0 0 0 0 0 0

ÖNEMLİ

Değerli Meslektaşımız Hekim.Net'in mesleğimize özel kalmasını sağlayabilmek için
buraya tıklayarak
hekim, diş hekimi, veteriner hekim veya öğrencilerimizden olduğunuzu gösteren bir belge (Kurum Kimliği, Diploma, Kaşe veya Öğrenci Kimliği/Belgesi) yüklemenizi rica ediyoruz. Özel etkinlikler için geçici üyelik verilmiş "Misafir Kullanıcıların" bu işlemi yapmasına gerek yoktur.

Bu üründen MEDCOIN Hediye Kataloğunda (0) adet var. Bugüne kadar (4) adet hediye edildi. 30 günde bir adet hediye seçebilirsiniz.
Hekim.Net önceden haber vermeksizin hediyelerle ilgili her türlü değişiklik veya iptal hakkınına sahiptir. Seçmiş olduğunzu bir hediyenin iptali durumunda MEDCOIN'leriniz iade edilir.

  • 504
  • +
(1) değerlendirme
    • Merhaba hediyem ne zaman kargoya verilir acaba?

      0 0 0 0 0 0
      Giriş yapmamıs kullanıcılar 'Yorum Gönderisi' eylemini kullanamazlar.
      Bilgi
      Oluşturulma:
      Güncelleme:
      Ekleyen
       ·   · 99 ürün

      Katılım:

      En son giriş:

      Puanlama
      MEDCOIN HEDIYE KATALOĞU diğer ürünler

      Hekim.Net

      Close