HP DeskJet 2320 Mürekkep Püskürtmeli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Şık Tasarım

Şık bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı kullanım alanında herhangi bir görüntü kirliliğine neden olması söz konusu dahi olmaz. Böylelikle hem kullanıcısının göz zevkine hitap eder hem de kullanım alanında estetik bir görüntünün oluşmasına yardımcı olur.

Kağıt Girişi       

Tek bir seferde 60 kağıt alabilme kapasitesine sahip olmaktadır. Bu nedenle sürekli olarak kağıt doldurmanıza gerek kalmadan kullanım gerçekleştirebilmeniz mümkün olmaktadır.

Boyut Ölçüleri

24.9 x 42.5 x 37 cm değerinde boyut ölçüleri bulunmaktadır. Bu nedenle kullanım alanında çok fazla yer kaplamaz. Böylelikle kullanıcısına kullanım gerçekleştirebileceği geniş bir alanın kalmasına olanak sağlamaktadır.

Baskı Türü

Mürekkep püskürtmeli bir yapısı bulunmaktadır. Böylelikle geleneksel yazıcılardaki gibi kartuş bulunmaz. Kartuş bulunmadığından dolayı ise mürekkebin akması gibi problemlerin gözlenmesi söz konusu olmaz Böylelikle çok daha temiz bir kullanım gerçekleştirebilmenize olanak sağlar.

Baskı Hızı           

Siyah beyaz ve renkli baskı için farklı baskı hızları bulunmaktadır. Siyah beyaz baskılar için baskı hızı dakikada 7.5 sayfa olurken renkli baskılar için baskı hızı dakikada 5.5 sayfa olmaktadır. Bu nedenle baskılarınızın alabilmek için çok uzun süreler beklemenize gerek kalmaz.

Tarayıcı Özelliği

Dahili tarayıcı özelliği bulunmaktadır. Bu nedenle belgelerinizi anında tarayıcıdan geçirerek elektronik ortama atabilmeniz mümkün olmaktadır. Böylelikle ekstra bir tarayıcı almanıza da gerek kalmadan tek bir cihaz ile hem baskı hem de tarama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

0 0 0 0 0 0

ÖNEMLİ

Değerli Meslektaşımız Hekim.Net'in mesleğimize özel kalmasını sağlayabilmek için
buraya tıklayarak
hekim, diş hekimi, veteriner hekim veya öğrencilerimizden olduğunuzu gösteren bir belge (Kurum Kimliği, Diploma, Kaşe veya Öğrenci Kimliği/Belgesi) yüklemenizi rica ediyoruz. Özel etkinlikler için geçici üyelik verilmiş "Misafir Kullanıcıların" bu işlemi yapmasına gerek yoktur.

Bu üründen MEDCOIN Hediye Kataloğunda (0) adet var. Bugüne kadar (3) adet hediye edildi. 30 günde bir adet hediye seçebilirsiniz.
Hekim.Net önceden haber vermeksizin hediyelerle ilgili her türlü değişiklik veya iptal hakkınına sahiptir. Seçmiş olduğunzu bir hediyenin iptali durumunda MEDCOIN'leriniz iade edilir.

  • 468
  • +
(0) değerlendirme
    Bilgi
    Oluşturulma:
    Güncelleme:
    Ekleyen
     ·   · 99 ürün

    Katılım:

    En son giriş:

    Puanlama
    MEDCOIN HEDIYE KATALOĞU diğer ürünler

    Hekim.Net

    Close