Xiaomi Mi 8 SE 64 GB/6 GB Duos

  

Xiaomi, 2010 yılında Çin’de kurulduktan sonra, teknoloji tutkunlarının vazgeçemediği bir marka olarak hızla gelişiyor. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, her bütçeye uygun telefon fiyatları ve alt, üst ve orta segment olmak üzere tüm telefon standartlarını karşılayabilen teknolojik özellikleri sayesinde akıllı telefon kullanıcılarını kendi etrafında toplamaya devam ediyor. Sektöründe hızlı bir şekilde yükselişe geçen Xiaomi, kullanıcı dostu fiyatlarını sürdürerek teknolojiseverlerin gönlünde taht kurmayı başarıyor.


Üst Düzey Tasarım ve Görünüm

       

Görüntü kalitesine önem veren teknoloji tutkunları için görsel zevki arttıracak şekilde tasarlanmış olan Xiaomi Mi 8 SE 64 gb, 5.88 inç ekran boyutu ve 1080x2244 (FHD+) ekran çözünürlüğü ile kullanıcılarının isteklerini tamamıyla karşılamaya yetiyor. 423 PPI piksel yoğunluğu, AMOLED ekran teknolojisi ve %79.26 ekran/gövde oranı ile oluşturduğu yüksek görüntü kalitesi sayesinde, film ve dizi tutkunlarının keyiflerini katbekat artırmalarına yardımcı oluyor. Corning Gorilla Glass 5 ekran koruyucusu ile 1,6 metreye kadar kullanım sırasında oluşan düşmeler, çarpmalar ve darbeler karşısında güçlü ekran koruması sağlayarak kalitesini ortaya koyuyor. Kapasitif dokunmatik ekran, çizilmeye karşı dirençli cam, HDR, HDR10,  DCI-3 MedCoin Renk Uzayı, çerçevesiz ekran tasarımı ve 16 milyon renk sayısı sayesinde görüntü konusundaki hassasiyetiyle  öne çıkan Xiaomi, akıllı telefonlarda mükemmel görünüm ve tarz arayan kullanıcıların isteklerini karşılıyor ve zirveyi göğüsleme konusundaki ısrarıyla öne çıkıyor. Xiaomi Mi 8 SE modeli, oyun tutkunlarının genel olarak yaşadığı sorunları baz alarak, oyun sırasında parmakların ekran üzerinde hızlı hareket etmesine ve çoklu olarak bulunmasına karşı duyarlı bir yapı oluşturuyor. Cihaz, dokunma tepkisini en hızlı şekilde ileten Multi Touch özelliği ile oyunseverlerin beğenisini topluyor.Fotoğraf tutkunları için özel olarak tasarlanmış yapay zeka ve portre modu ile mükemmel, derin ve detaylı fotoğraflar çekme fırsatı sağlayan 20 Mp arka kamerası ve selfie’den vazgeçemeyenler için 12 Mp ve 5 Mp olmak üzere 2 adet ön kamerası  bulunuyor. Dual-LED ve çift tonlu flaş özelliği ile ışık kalitesinin yetersiz olduğu alanlarda bile görüntü kalitesinden ödün vermeksizin harika fotoğraflar çekmeye devam ediyor. Yüz algılama özelliği sayesinde fotoğraflarınıza otomatik odaklanarak,  mükemmel kareler elde etmenizi sağlıyor. Xiaomi Mi 8 SE özellikleri içerisinde önemli bir yere sahip olan parmak izi okuyucu ve yüz algılama teknolojisi ile parola gerektiren uygulamalar ve telefon açma-kapama saliseler içerisinde  yapılıyor. Bu sayede cihaz, hem zamandan kazandırıyor hem de pratik kullanım zevki yaşatıyor. 430 cd/m² ile 600 cd/m² ekran parlaklığı seçenekleri sayesinde göz zevkine uygun şekilde ayar yapılarak konforlu kullanım sağlanabiliyor. F1.9 diyafram  açıklığı, 30 fps ve 2160p (Ultra HD) 4K video kayıt özelliği ile harika videolar çekilebiliyor. Hızlı odaklanma, Time-Lapse, Slow Motion (yavaş çekim) gibi çekim özellikleri ile birlikte hareket halindeki nesneler en mükemmel şekilde kayıt  altına alınabiliyor. Çektiğiniz fotoğraf ve videoları nerede kayıt altına aldığınızı unuttuğunuz anlarda, Xiaomi Mi 8 SE 64 GB coğrafi konum etiketleme özelliği sayesinde hatırlamanıza yardımcı oluyor.

       

Yenilikçi Teknolojik Özellikler ve Donanım

       

Akıllı telefonlar için en önemli özelliklerden biri olan RAM, uygulama ve telefon hızını belirleyen faktörlerin başında geliyor. Xiaomi Mi 8 SE 64 GB 6 GB RAM modeli, yüksek performans gerektiren birçok oyunda ve genel kullanımda kullanıcılarına istedikleri işlem hızını rahatlıkla sağlıyor. Yeni nesil Qualcomm Snapdragon 710 (SDM710) yonga seti ve Octa-core 2.2 GHz Kyro 360 ana işlemcisi ile birlikte telefonunuzun performansını daima yüksek tutuyor. Xiaomi Mi 8 SE yorumlar yoluyla   da kullanıcılar tarafından sıklıkla öne çıkarılan uygulama içi hızlı geçişlerini 2.2 GHz CPU frekansı ve 8 çekirdekli işlemcisi ile sağlıyor. 64 GB dahili depolama özelliği ile yüksek kapasitede dosya saklama imkanı sağlayan  Xiaomi Mi 8 SE ayrıca 128 GB depolama özelliğine de sahip ve cihazda harici hafıza kartı desteği de mevcut. Xiaomi Mi 8 SE 64 GB fiyat konusunda her bütçeye uygun olması amaçlanarak 4 GB ve 6 GB olmak üzere 2 adet RAM seçeneği ile öne çıkıyor. 3120 mAh batarya kapasitesi ile film tutkunlarına 13 saat kesintisiz video oynatma, müziksiz yapamam diyenlere 108 saat müzik dinleme ve genel kullanımda 3G ile 269 saat bekleme süresi vadediyor. Çift Hat (Nano-SIM), USB Type-C bağlantı tipi, 2.0 USB versiyonu şarj girişi ve Lithium Polymer (Li-Po) batarya teknolojisine sahip olan  Xiaomi Mi 8 SE, Qualcomm Quick Charge 3.0 hızlı şarj özelliği sayesinde pratik kullanım konusunda kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Galileo, A-GPS ve GLONASS navigasyon özelliği ile harita kullanımlarında güçlü bir destek veriyor. 2G/3G/4G  ve 4.5G bağlantı özellikleri sayesinde bulunduğunuz konumda en uygun bağlantı hızını yakalayabiliyor, LTE (Cat. 15) teknolojisi ile 800 Mbps indirme ve 150 Mbps yükleme hızına ulaşılabiliyor. Wi-Fi 5 (802.11) kanalı ve MIMO, Dual-Band, Wi-Fi   Direct, Wi-Fi Hotspot ve diğer birçok Wi-Fi özelliği ile birlikte Bluetooth 5.0 versiyonunu kullanan Xiaomi Mi 8 SE modeli, bağlantı ve aktarım konusundaki yüksek kalitesiyle akıllı telefon kullanıcıları tarafından tercih edilmeye devam ediyor.


Sınıfının Ötesinde Xiaomi Mi 8 SE

           

147.28 mm boy, 73.09 mm genişlik ve 7.5mm kalınlık ve 164 gram ağırlığına sahip Xiaomi Mi 8 SE modeli, el içi kullanımı konusunda mükemmel bir hareket konforu sağlamakla beraber cebe kolaylıkla girmesi ve pratik kullanım göz önünde bulundurularak tasarlanıyor. Xiamoi Mi 8 SE satın al sayfası üzerinden temin etmek isteyenler için siyah, mavi, kırmızı ve pembe olarak, her zevke hitap edecek şekilde 4 renk seçeneği mevcut. Cam kapak ve metal gövdeden oluşan Xiaomi Mi 8 SE cep telefonu, tüm malzemeleri fiyat-performans odaklı olacak şekilde üretiliyor. Mono hoparlör özelliğine sahip olan Xiaomi Mi 8 SE içeriğine radyo dahil değil. Android 8.1 (Oreo) işletim sistemi ile kullanıma sunulan telefonda Android 9.0 (Pie) yükseltilebilir versiyon desteği bulunuyor. MIUI 9.5 kullanıcı arayüz versiyonu ile kolay ve pratik kullanım, şık uygulama dizaynı sağlanıyor. Xiaomi Mi 8 SE özellikleri arasında uygulama ile görüntülü konuşma, ekrana çift dokunarak açma (KnockON) ve gürültü önleyici ikinci mikrofon bulunuyor. Görüntü kalitesinden ödün vermeden oyun oynamak, telefonunuzdan  işlerinizi kolayca yönetmek, mükemmel görüntü kalitesinde ve büyük ekranda film izlemek, üst düzey ses kalitesinde müzik dinlemek ve şarj, ısınma, donma, performans sorunu yaşamayacağınız bir akıllı telefon arıyorsanız, Xiaomi Mi 8 SE modeli isteklerinizden daha fazlasını karşılamak için sizlere sunuluyor. Tasarımı ve şık dizaynı ile dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi 8 SE modelini edinerek siz de telefon kullanım zevkinizi zirveye taşıyabilirsiniz. Hem bütçenizi zorlamak istemiyor hem de kendinize en uygun telefonu arıyorsanız, Xiaomi akıllı telefon modelleri içerisinde önemli bir yere sahip olan Xiaomi Mi 8 SE 64 GB 6 GB RAM modeli sizler için harika bir fiyat-performans ürünü olma özelliği taşıyor.

0 0 0 0 0 0

ÖNEMLİ

Değerli Meslektaşımız Hekim.Net'in mesleğimize özel kalmasını sağlayabilmek için
buraya tıklayarak
hekim, diş hekimi, veteriner hekim veya öğrencilerimizden olduğunuzu gösteren bir belge (Kurum Kimliği, Diploma, Kaşe veya Öğrenci Kimliği/Belgesi) yüklemenizi rica ediyoruz. Özel etkinlikler için geçici üyelik verilmiş "Misafir Kullanıcıların" bu işlemi yapmasına gerek yoktur.

Bu üründen MEDCOIN Hediye Kataloğunda (1) adet var. Bugüne kadar (0) adet hediye edildi. 30 günde bir adet hediye seçebilirsiniz.
Hekim.Net önceden haber vermeksizin hediyelerle ilgili her türlü değişiklik veya iptal hakkınına sahiptir. Seçmiş olduğunzu bir hediyenin iptali durumunda MEDCOIN'leriniz iade edilir.

  • 191
  • +
(0) değerlendirme
    Bilgi
    Oluşturulma:
    Güncelleme:
    Ekleyen
     ·   · 99 ürün

    Katılım:

    En son giriş:

    Puanlama
    MEDCOIN HEDIYE KATALOĞU diğer ürünler

    Hekim.Net

    Close