Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge taşınabilir hızlı şarj cihazı, çeşitli markaların akıllı telefon ve tablet modellerinden giyilebilir teknoloji ürünlerine kadar birçok elektronik aletin şarj edilmesine olanak sunuyor. Yüksek yoğunluklu lityum polimer pilleri ile öne çıkan hızlı şarj cihazı, üst düzey verimliliği sayesinde kullanıcılara akıllı teknolojilerden kesintisiz olarak yararlanma şansı tanıyor. Kullanıcılar, etkili şarj cihazı aracılığıyla günlük hayatta aktif şekilde faydalandıkları elektronik aletleri, hareket hâlindeyken de şarj edebiliyor.

 

Çift Yönlü Dolum Teknolojisi

 

Qualcomm Quick Charge teknolojisiyle üretilen hızlı şarj cihazı, yüksek batarya kapasitesi ile dikkat çekiyor. Yüksek batarya kapasitesi, tek şarjla defalarca kullanım anlamına geliyor. İki adet USB çıkışı olan cihazla iki farklı elektronik alet, aynı anda şarj edilebiliyor. Çift yönlü dolum teknolojisi sayesinde cihazın, şarj olurken de şarj etme özelliği bulunuyor.

 

Düşük Enerjili Şarj Özelliği

 

Hızlı şarj cihazı, düşük enerjili şarj özelliğiyle farkını ortaya koyuyor. Kullanıcılar, bluetooth kulaklık, akıllı saat ve fitness bilekliği gibi düşük gerilimle şarj edilmesi gereken elektronik aletlerini, orijinal kablolarıyla cihaza bağlayarak ihtiyaç duyulan gerilimde şarj etme olanağı yakalıyor.

 

Hafif ve Çizilmeye Karşı Dayanıklı

 

PC / ABS malzeme kullanılarak imal edilen hızlı şarj cihazı, güçlendirilmiş dış yüzeyiyle çizilmeye karşı dayanıklı bir yapı meydana getiriyor. Kaymaz gövde malzemesi, cihazın rahat şekilde tutulması sağlıyor. Kullanıcıların hafif tasarımlı cihazı kolay bir biçimde ceplerinde ve çantalarında taşıması mümkün oluyor.

 

Dokuz Katmanlı Üstün Koruma

 

Taşınabilir hızlı şarj cihazı, dokuz katmanlı üstün korumasıyla kullanıcılara uzun ömürlü bir kullanım fırsatı sunuyor. Şarj işlemi sırasında lityum polimer pillerin çalışma değerleri ideal duruma getiriliyor ve aşırı ısınmaya bağlı sorunlar tamamen ortadan kaldırılıyor.

 

Giriş voltajı koruması, yüksek gerilimin sebep olduğu arızaları önlüyor. Hızlı şarj aletinin ve şarj edilen cihazın, aşırı şarj ya da deşarj nedeniyle hasar görmesine izin verilmiyor.

 

Sistem yenileme özelliği, koruma fonksiyonlarını devreye sokmak ve sonlandırmak için kullanılıyor. Yanlış bağlantı durumunda sistem otomatik olarak kilitleniyor.

 

Donanım kısa devre koruması, batarya ve cihazın donanım kaynaklı problemlere karşı korunmasını sağlıyor. Batarya ve cihazda kısa devre hasarı meydana gelmesi engelleniyor.

 

Ani akım yükselişinde sistem, yüksek akım koruması ile etkili biçimde korunuyor. Çıkış voltajı kontrol altında tutulduğu için şarj edilen cihaza aşırı gerilim gitmesi önleniyor.

 

Xiaomi 2C Quick Charge Teknik Özellikleri

 

Batarya Gücü: 20000 mAh

 

USB çıkışı: 2 adet

 

Cihaz Ağırlığı: 358 gram

 

Cihaz Boyutları: x x mm

 

Çalışma Sıcaklığı: 0º C ile +45º C arası

 

Şarj Süresi: saat (9 volt gerilimle şarj edildiğinde), 10 saat (5 volt gerilimle şarj edildiğinde)

 

Çıkış Gücü: V / A

 

Kutu İçeriği

 

Ürün kutu içeriğinde Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge taşınabilir hızlı şarj cihazı, şarj bağlantısı için kullanılan micro USB kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yer alıyor.

 

Kullanıcıların Hayatlarına Konfor Katan Xiaomi

 

Teknoloji dünyasına oldukça hızlı bir giriş yapan Xiaomi, zengin ürün yelpazesiyle kullanıcıların hayatlarına konfor ve pratiklik getiriyor. Markanın üstün tasarımlarıyla dikkat çeken ürünleri, hayatın birçok alanında akıllı teknolojilerden yararlanma fırsatı sunuyor.

 

Pratik Kullanımlı Hızlı Şarj Aleti

 

Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge , şarj işleminin ardından kullanıma hazır duruma geliyor. Pratik kullanımlıtaşınabilir hızlı şarj aleti, micro USB kablosu aracılığıyla şarj edilecek cihaza bağlanıyor. Bağlantının ardından şarj işlemi otomatik olarak başlıyor.


 Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

0 0 0 0 0 0

ÖNEMLİ

Değerli Meslektaşımız Hekim.Net'in mesleğimize özel kalmasını sağlayabilmek için
buraya tıklayarak
hekim, diş hekimi, veteriner hekim veya öğrencilerimizden olduğunuzu gösteren bir belge (Kurum Kimliği, Diploma, Kaşe veya Öğrenci Kimliği/Belgesi) yüklemenizi rica ediyoruz. Özel etkinlikler için geçici üyelik verilmiş "Misafir Kullanıcıların" bu işlemi yapmasına gerek yoktur.

Bu üründen MEDCOIN Hediye Kataloğunda (0) adet var. Bugüne kadar (3) adet hediye edildi. 30 günde bir adet hediye seçebilirsiniz.
Hekim.Net önceden haber vermeksizin hediyelerle ilgili her türlü değişiklik veya iptal hakkınına sahiptir. Seçmiş olduğunzu bir hediyenin iptali durumunda MEDCOIN'leriniz iade edilir.

  • 349
  • +
(0) değerlendirme
    Bilgi
    Oluşturulma:
    Güncelleme:
    Ekleyen
     ·   · 99 ürün

    Katılım:

    En son giriş:

    Puanlama
    MEDCOIN HEDIYE KATALOĞU diğer ürünler

    Hekim.Net

    Close