Elif Dilasu Gülersoy

  • 1777
  • +
bir fotoğraf ekledi 

1.5 yaşındaki minik Mirzahan ve tüm ilik nakli bekleyen hastalar için lütfen duyarlı olalım.  Onlar için geç olmadan kök hücre bağışı yaparak umut olabilirsiniz. 

bir video ekledi 

Türkiye'de binlerce hasta kök hücre bağışı bekliyor. Sen de bir iyilik yap, kök hücre bağışında bulunarak onlara umut ol.

bir video ekledi 

Türkiye'de zor durumdaki binlerce hasta kök hücre bağışı bekliyor. Sen de bir iyilik yap, kök hücre bağışında bulunarak onlara umut ol. 

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1594&dpx=1&t=1611214490Ülkemizdeki 83 milyonu aşkın vatandaşlarımız içerisidinse, 18-50 yaş aralığındaki kök hücre bağışçısı olabilecek kişi sayısını 40 milyon kabul edersek; ulusal kemik iliği bankamız Türkök'e kayıtlı gönüllü bağışçı sayısı 2020 Aralık verilerine göre yalnızca 700 bin kişi kadardır. Çok çok az olan bu sayıyı arttırıp lösemili hastalara umut olmak bizim elimizde. Duyarlı olarak üç tüp kan verip çevremizi bağışçı olmaya teşvik edelim. Geç olmadan umut olalım.

    • bağışçı olmak için nereye başvuru yapılıyor

      0 0 0 0 0 0
      • hafta içi herhangi bir Kızılay kan bağış merkezine giderek veya sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde kanver.org sitesinden randevu alarak bağışçı olabilirsiniz

        0 0 0 0 0 0
      Giriş yapmamıs kullanıcılar 'Yorum Gönderisi' eylemini kullanamazlar.

      1.5 yaşındaki Mirzahan bebek ve onun gibi ilik nakli için genetik ikizini arayan hastaların belki de umudu sensin! Kök hücre bağışçısı olarak vereceğiniz 3 tüp kan ile bir cana umut olabilirsiniz. Mirzahan bebek acil olarak nakil bekliyor. Geç olmadan umut olmak için haydi Kızılay'a!

      image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1523&dpx=1&t=1610803820


      değişen bir profil kapak fotoğrafı 
      değişen bir profil resmi 

      Hekim.Net

      Close