23. Çapa Gastroenterohepatoloji Günleri

23. Çapa Gastroenterohepatoloji Günleri

  • +

Değerli Meslektaşımız,

Etkinliğe katılım için lütfen öncelikle buraya tıklayarak ücretsiz üyeliğinizi başlatınız.

23. Çapa Gastroenterohepatoloji Günleri


Değerli Meslektaşlarım,

Çapa Gastroenterohepatoloji Günleri’nin 18-20 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacağını duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

23. yılında Çapa Gastroenterohepatoloji Günlerinde ; güncel literatür eşliğinde gastroenterohepatolojideki gelişmeleri, günlük klinik pratiğimizden vakaları ve uygulamalı endoskopik işlemleri sizlerle paylaşacak olmanın heyecanını taşıyoruz. Her şeyin hızla değiştiği ve bilgi birikimlerimizi sürekli yenilemek durumunda olduğumuz bir zaman diliminde, yenilikleri derleyip birlikte konuşup, tartışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak fırsatı yakalayacağımız bu bahar günleri hepimizin bilimsel anlamda tazelenmemize yardımcı olacaktır. Çapa Gastroenterohepatoloji günlerinde siz değerli meslektaşlarımızla birlikte olmak bizleri mutlu edecektir.

Çapa Gastroenterohepatoloji Günlerini geleneksel hale getiren sadece 23. yıllık geçmişi değil aynı zamanda sorgulayıcı, bilgiye ve tecrübeye değer veren öğretisidir. Bu yıllara katkısı olan tüm hocalarımızı saygıyla anıyoruz.

Bir asrı tamamlamış olan Cumhuriyetimizin temel hedeflerinden biri olan ‘fikri hür vicdanı hür’ nesillerle birlikte bilimsel bilginin ışığında ilerlemeye devam ederek; daha nice güzel, aydınlık yıllarda Çapa Gastroenterohepatoloji Günlerini gerçekleştirmek dileği ile, 18-20 Nisan 2024’te hep birlikte buluşmayı ümit ediyoruz.

Dr. Bilger Çavuş


WEB https://capagastro2024.org/ 

Ekleyin...
Boş

Hekim.Net

Close