Türk Nöroşirürji Derneği (SFAECG) İlkbahar Sempozyumu

Türk Nöroşirürji Derneği (SFAECG) İlkbahar Sempozyumu

  • 101
  • +

Değerli Meslektaşımız,

Etkinliğe katılım için lütfen öncelikle buraya tıklayarak ücretsiz üyeliğinizi başlatınız.

Türk Nöroşirürji Derneği (SFAECG) İlkbahar Sempozyumu


Değerli Meslektaşlarım,

Türk Nöroşirürji Derneği Stereotaktik, Fonksiyonel, Ağrı ve Epilepsi Cerrahisi Öğretim ve Eğitim Grubu (SFAECG) İlkbahar Sempozyumu 21-24 Mart tarihleri arasında ¨Fonksiyonel tartışmalar’’ başlığı altında Paloma Perissia Otel, Side, Antalya’da düzenlenecektir. Bu yıl sempozyumumuzu 2,5 gün olarak planladık. Hareket bozuklukları, epilepsi, spastisite, stereotaktik biyopsi ve ağrı cerrahilerinde sıklıkla tartışma konusu olan; endikasyon, uygulama tekniği gibi farklılıklar ya da tartışmalı konular bu sempozyumda masaya yatırılacak, hem kıdemli hocalarımızın tecrübelerinden faydalanacak hem de yeni teknolojik gelişmeleri bu tecrübe ve bilgi zenginliği ile nasıl harmanlayabileceğimizi göreceğiz. Konferanslar, paneller, uydu sempozyumları, interaktif tartışma toplantıları planladık. Sempozyum süresince sorunlarla nasıl başa çıkabileceğimizi karşılıklı çözümleyebileceğimiz tartışmalı vaka sunumlarına da yer vereceğiz. Sempozyum bilimsel programını bu yönde zengin bir şekilde oluşturmaya çalıştık.

Sosyal programı oluştururken bir arada keyif alabileceğimiz interaktif müzik dinletisi yanında bir de sosyal konuşmacıya ev sahipliği yapacağız.

Sempozyumumuzu gerçekleştirmek üzere bu yıl farklı bir lokasyonda farklı bir kongre merkezi ve otelde buluşacağız. Farklı konumu ve tesis imkanları ile tüm konukların beğenisini kazanacağını umuyoruz. Bu lokasyon değişikliği ile çevreyi gözlemleyebileceğimiz bir sosyal program da planlamayı düşünüyoruz.

Türkiye’deki tüm fonksiyonel Nöroşirurji ile uğraşan meslektaşlarımız yanında konuya ilgi duyan genç meslektaşlarımızı da bir araya getirmeyi amaçladığımız bu sempozyum sizlerin katılımıyla renklenecek ve değerlenecektir.

Sempozyumumuzda buluşmak umuduyla, saygılar sunarız.

SFAECG Yönetim Kurulu
 
https://sfaecg2024.org/
Ekleyin...
Boş

Hekim.Net

Close