·   · 49 Makale / Blog
  •  · 444 arkadaş

Koroner yoğun bakımdaki mafya babasına racon kesen doktor hanım :)

Yine Kartalda ihtisastayız :)
Koroner yoğun bakım sorumlusu hani bir önceki bloğumda acilde saykodan kaçarken kurtardığım doktor Ayşe (isimleri değiştiriyorum.) ...
Minyon tipli ama karakteri dağlar kadar büyük arkadaşım.

Allah'ın işi :) acile en çok gelen mafya grubunun babaları sen MI geçir tabii ilk hedef dooooğru Kartal :)

Sabah geldik koroner yoğun bakımın kapısında siyah takımlı iki kiş nöbette.... Kimse silahlarını almaya bile cesaret edememiş. Adamlar resmen silahla hastanenin Koroner yoğun bakımının kapısında dikiliyorlar.

Neyse asistan odasına geçtim, herkes  sabah viziti telaşında, bir yandan da olayın hikayesini öğrendim. Adam istanbulun en büyük mafya babalarındanmış... Bizi zaten doğru dürüst biri bulmaz dedik gülüştük :)

Viziti yaptık adam dün gece yatmış, inferior MI durumu stabil. Dr. Ayşe hanım hocaya anlattı, durumunu tedavisini falan. Adam gayet ağır davranıyor...
Vizitten sonra arada asistan odasına adamları geliyor doktor hanım bizi içeri sokmuyor abimiz iyi mi falan muhabbetleri, rahatlatıp gönderiyoruz.

Tedavinin 2. günü sabah vizitinde Dr. Ayşe anlatıyor... Hocam sürgüye yapmayı reddediyor barsaklar dolu, aritmileri başladı diye... Hoca ikna edin hastayı dedi geçti :)

Sonra bi koronere uğradım, baktım bizim doktor Ayşe adamı parmağını sallaya sallaya azarlıyor !!!

-Ya bugün bu iş hallolacak ya da atarım seni hastaneden!

Ben adama bakıyorum adam renkten renge giriyor, kıvrana kıvrana:

-hocam müsade etseniz tuvalete kadar gitsem
-hayır nasıl diyorsam öyle yapılacak!

Çıktım dışarı işlere daldım... Öğledem sonra saat 3 e doğru hepimiz asistan odasındayız. Kapı çaldı. Gelen mafyanın adamlarından birisi, içeri girdi, önünü ilikledi, bizim doktor Ayşe hanıma:

-Hocam abimizin selamı var, içerden hemşire hanımlarla haber gönderdi, o iş hallolmuş, size söylememizi istedi.

Biz kendimizi adam odadan çıkana kadar zor tuttuk tabii, adam çıktı hep beraber bir koptuk :)))))))

Sonra ne mi oldu?

Babanın hastanede kaldığı süre boyunca hergün asistan odasına tepsi tepsi baklava geldi, afiyetle yedik... tabii bizim dr ayşede bir hava bir hava sormayın :))))

0 1 0 0 0 0
  • 2481
  • +

Yukarıdaki metin sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır ve yazarın aktardığı görüşleri içermektedir, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Hekim.Net® hekimler, diş hekimleri, veteriner hekimler ve bu mesleklerin öğrencilerine özel tam işlevli ve ücretsiz bir sosyal medya ve bilgi paylaşım portalıdır. Meslektaşlarımızdan biriyseniz bu linke tıklayarak  kayıt sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Hekim.Net

Close