Google'da Çok Boyutlu
Görünürlüğünüz İçin Çözüm:
Online Varlık Hizmetleri

Image

SEO ve SEO+

SEO, ingilizce Search Engine Optimisation kelimelerinden oluşmuş bir kelimedir. Google gibi arama motorlarında bir içeriğin en iyi düzeyde görüntülenebilmesi için gereken optimizasyon işlemlerini ifade eder. "Online Varlık" google gibi arama motorlarında sizin adınıza oluşan ve doğru yöntemlerle kalıcı olarak geliştirilebilen bilgi bulutudur.
Online Varlık Hizmetlerinin temelini oluşturan SEO ve SEO+ hizmetlerimiz meslektaşlarımızın arama motorlarındaki görünürlüğünü garanti altına alır. Bu hizmetlerimizle arama sonuçlarında ön sıralarda yer alırsınız.

  • Profesyonel profil, profil sahibi için SEO ve SEO+ hizmetlerimizle google gibi arama motorlarında oluşturulan  "Online Varlık"'ın temelidir.
  • SEO ve SEO+  hizmetleri ile Hekim.Net'teki profesyonel profiliniz, özel bir yöntem ile uzmanlığınız, mesleki ilgi alanlarınız, muayenehane-kliniğinizin açık  iletişim bilgileri ile bir hekim olarak arama motorlarına tanıtılır. Böylece arama motorlarında sizinle ilgili doğru şekilde yapılandırılmış ve sürekli büyüyen ve kalıcılığı artan bir bilgi bulutu -Online Varlık- oluşur.
  • Profesyonel profilinizde yayınlayacağınız tıbbi makaleleriniz arama motorlarına tıbbi makale olarak tanıtılır. Her makaleniz Online Varlığınızın inşaasında doğru yerleştirilmiş bir yapı taşı görevi görür.
  • Doğru olarak yapılandırılmış Online Varlığınız Hekim.Net'in site gücü ile birleşir ve etkileyici sonuçlara ulaşılır.

SEO ve SEO+ Hizmetlerinin Karşılaştırılması

SEO ve SEO+ hizmetlerimizin temelleri aynıdır. SEO hizmeti daha çok internet teknolojilerine hakim meslektaşlarımızın self service Online Varlıklarını inşaa etmelerini sağlarken, SEO+ hizmetimizde Online Varlık inşaası Hekim.Net uzmanlarınca yürütülmekte, profesyonel profiliniz ve makaleleriniz Google AI'ya doğru şekilde tanıtılmak üzere hazırlanmaktadır.
 

Özellikler

SEOSEO+

Google Search Engine Kaydı

OtomatikOtomatik
Google AI Tanıtmı---Hekimin uzmanlığı, ilgi alanı ve klinik/muayenehane iletişim bilgileri ile tanıtılır. Sürekli gelişen, doğru yapılandırılmış Online Varlık oluşturulur.
Profesyonel Profil OluşturulmasıSelf ServiceHekim.Net uzmanlarınca google için optimize edilir. Google AI'a hekim profili olarak tanıtılır..
Tıbbi Makaleler (*)Self ServiceUzmanlarımızca özel görsel formatla oluşturulur, medikal editörlerimiz tarafından elden geçirilir, google için optimize edilir.

Hekim Randevu Bilgileri

AçıkAçık

Messenger/Whatsapp düğmesi

---
Aktif


Hekim Randevu Bilgileri

AçıkAçık

Online Vizit Alt Yapısı(**)

---Açık

---

Fiyat (***)

ÜcretsizÜcretsiz veya tamamen isteğe bağlı olarak KAHEV'e uygun gördüğünüz bir miktar bağış yapabilirsiniz, arzu ederseniz bize başvuran Tıp öğrencilerine burs verebilirsiniz.
* Makale içeriği hekim tarafından iletilir.
** SEO+ paketi Online Vizitler için gereklidir. Online Vizit paketi ayrıca fiyatlandırılır.
Image
© 2021 Hekim.Net Bilişim A.Ş. MERSİS NO: 0461086983300001 info@hekim.net Tüm hakları saklıdır.

Search