·   · 49 Makale / Blog
  •  · 445 arkadaş

Başlarken...

Yoğun tıp eğitiminin sosyal yönümüzü körelttiği bir gerçek... İleride bambaşka bir noktaya gideceğini düşündüğümüz bu dergiyle öğrencilerimizin ve genç hekimlerimizin sosyal hayatına küçük de olsa katkıda bulunmak için bir adım atmak istedik.
İsim için çok düşündük, öneriler aldık... Sanırım birçoğumuz için tıp eğitimi ve meslek pratiği uykusuzluğu çağrıştırır, dolayısıyla dergimizin adının da Uykusuzlar olmasına karar verdik...
Henüz ilk sayımız olduğu için içerik ve teknik olarak birçok özelliği yeni yeni deniyoruz. Kolayca yapabileceğimiz havalı bir dergi web sitesi yerine, zor olanı seçip etkileşime açık olabilecek bir dergi tasarlayarak Hekim.Net içerisinde var etmeye karar verdik. Hekim.Net olarak bunun için küçük de olsa yeni programlar yazmamız gerekti. Eksiklerimiz olacaktır, zamanla ve sizlerin desteği ile geliştireceğimizi umuyoruz.
Her bloğun altında yorum alanlarımız olacak, bu yazının altında da önerilerinizi ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
İlk sayıyı bizler oluşturduk ama dergimizin herkese açık olduğunu belirtmek isteriz. Bir sonraki sayımızda yer almak isterseniz Uykusuzlar profiline girerek bizlerle iletişime geçebilirsiniz...

Bu sayımızdan başlayarak yeniliklerle dolu sayıları hep birlikte oluşturacağız 💓


İlk sayı yazarları

Ayşen Babayeva

Beyza Akoğlu

Dr. Cem Bagdatlı

Ceren Yalçın

Hasan Sadık Mayda

Hilal Özaydoğdu

Rüveyda Aydoğdu

Tuğçe Kadı

Zeinab Danaei

Zekeriya Sabanlı


10 0 0 0 0 0
  • 431
  • +

Yukarıdaki metin sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır ve yazarın aktardığı görüşleri içermektedir, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Hekim.Net® hekimler, diş hekimleri, veteriner hekimler ve bu mesleklerin öğrencilerine özel tam işlevli ve ücretsiz bir sosyal medya ve bilgi paylaşım portalıdır. Meslektaşlarımızdan biriyseniz bu linke tıklayarak  kayıt sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Hekim.Net

Close