·   · 7 Makale / Blog

Hekim.Net® Puanlarınızı nasıl arttırabilirsiniz? Nerelerde kullanabilirsiniz?

Hekim.Net® Puanları nedir?

Hekim.Net® Puanınız Hekim.Net®'i  ne kadar etkin kullandığınızı kantitatif olarak gösteren sayısal bir değerdir.

Temelde 2 grup eylemden puan alırsınız.

  • Başkalarının içeriklerine olan ilginiz, örneğin beğeniler, yorumlar gibi bunların tümünden hem siz, hem de sizin ilgiliniz sebebiyle içeriğin sahibi puan kazanır.
  • Kendi içeriklerinizden kazanılan puanlar
    Zaman tüneli gönderileniz, kendi profilinize yüklediğiniz fotoğraflar, videolar, yazdığınız bloglar, fotoğraf albümleri gibi içeriklerin tümü size örneğin bir başkasının içeriğini beğenmeye göre çok daha fazla puan kazandırır.
    Kendi içeriklerinizde puanlar sadece içeriği ilk yayınladığınızda aldığınız puanla sınırlı kalmaz, sizin içeriğinize yapılan beğeniler, yorumlar oldukça da puan kazanmaya devam edersiniz.

Puanlarınızı nasıl kullanabilirsiniz?

  • Meslektaşlarımız puanları belirli bir seviyeye ulaşınca, kendilerince veya bir başka meslektaşımızca belirlenmiş bir öğrenci için Littmann Classic III steteskop veya Sobotta anatomi atlasına veya bir aylık KAHEV Bursuna dönüştürebilirler.
    Böylece sadece Facebook veya İnstagram gibi jenerik medyalarda tamamen yurtdışındaki şirketlere giden site gelirlerinin tersine Hekim.Net'i kullanarak hiçbir harcama yapmadan bir öğrencimizin steteskop veya anatomi atlası ihtiyacına veya bursuna katkıda bulunurlar.
    Belirli puana ulaşan meslektaşlarımıza ek @hekim.net email adresleri, www.hekim.net/özeladres şeklinde googleda ilk sayfalarda görünen URL, makalelerinde shutterstock'tan tıbbi makalelerinde kullanabilecekleri profesyonel lisanslı görsel paketi, Hekim.Net Online Varlık Plus aboneliği, OMRON tansiyon aleti gibi mesleki pratiklerinde işlerine yarayacak katkılar da sağlıyoruz.
  • Öğrencilerimiz Hekim.Net®Puanları ile çekilişlere katılabilirler.
    Her ay ve her yıl (Eylül ayında) en yüksek puanlı öğrencilerimize gönderdiğimiz hediyeleri kazanabilirler.
    Aynı şekilde belirli puana ulaşan öğrencilerimiz için ek @hekim.net email adresleri, www.hekim.net/özeladres şeklinde profil adresi sağlıyoruz.
4 0 0 0 0 0
  • 1880
  • +

Yukarıdaki metin sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır ve yazarın aktardığı görüşleri içermektedir, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Hekim.Net® hekimler, diş hekimleri, veteriner hekimler ve bu mesleklerin öğrencilerine özel tam işlevli ve ücretsiz bir sosyal medya ve bilgi paylaşım portalıdır. Meslektaşlarımızdan biriyseniz bu linke tıklayarak  kayıt sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Hekim.Net

Close