IKCMAI Robotik Cerrahi Sempozyumu

IKCMAI Robotik Cerrahi Sempozyumu

  • 2886
  • +

Canlı Yayın


Bilgi
Etkinlik Adı:
IKCMAI Robotik Cerrahi Sempozyumu
Tanım:

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlıkta Yapay Zeka Toplululuğu (IKCMAI) Robotik Cerrahi Sempozyumu ile sizlerle! 

***

Üroloji, Pediatrik Cerrahi, Ortopedi, KBB, Genel Cerrahi(Obezite Cerrahi),Jinekoloji, Kalp Damar Cerrahi, Genel Cerrahi(Endokrin Cerrahi) olmak üzere farklı alanlardan çok değerli 8 hocamızla 8-9 Mayıs tarihlerinde robotik cerrahi konusunda ufkunuzu açacağız!

***

IKCMAI Robotik Cerrahi Sempozyumu ile birbirinden güzel çekilişler yapacağımızı ve katılımcı belgesi vereceğimizi duyurmaktan mutluluk duyarız.

***

Sempozyumumuz hekim.net sponsorluğunda gerçekleşecek olup katılım için etkiliğe katıla basmanız yeterlidir.(Etkinliğe katıl butonunu görmeniz için www.hekim.net'e üyelik açmanız gerekmektedir.) 8-9 Mayıs tarihlerinde etkinliğe aşağıda bulunan sunum odalarından giriş yapabilirsiniz. Katılım belgesi ve çekiliş hakkı için hekim.net'e üyelik açmanız gerekmektedir. Çekilişe katılım ve katılım belgesi istemiyor ve sempozyuma katılmak istiyorsanız etkinlik sırasında gerçekleştirecek youtube canlı yayınına katılabilirsiniz. Canlı yayın linkine etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz.


***

Etkinlik sonunda hekim.net sponsorluğunda 1 Steteskop ve 5 Harrison cep kitap çekilişi gerçekleştireceğiz. Çekilişe katılım şartlarına aşağıdaki 'etkinlik ayrıntıları' bölümünden ulaşabilirsiniz.



Kategori:
Başlangıç tarihi:
8 May 2021 13:30
Bitiş tarihi:
9 May 2021 18:00
Online Etkinlik:
Evet
Ülke Şehir:
Ülke-Şehir yazınız.
Saat dilimi:
Europe/Istanbul

Hekim.Net

Close