bir blog ekledi 


Cerrahi işleme gerek duyulmadan, kısa sürede doğal ve etkili sonuçlar alınan medikal estetiğe talep her geçen gün artıyor. Yaşlanma sürecini yavaşlatmak ve taze bir görünüm elde etmek için uyguladığımız küçük dokunuşlar ile kişiler, kendilerini daha güzel ve genç hissediyor. Medikal estetik kavramı genelde kadınlara ithaf edilse de dünya genelinde erkeklerin yaptırdığı estetik operasyonlar, 1997’den bu yana %88’lik bir artış gösteriyor.

Erkekler Neden Tercih Ediyor?

Sağlıklı yaşamın ve sporun ön plana çıkması, iş ortamında artan rekabet koşulları, kadınların bu uygulamalar ile daha genç görünmesi ve bakımlı insanların artması ile birlikte günümüzde erkekler de daha yakışıklı, karizmatik ve özgüvenli bireyler olabilmek adına harekete geçiyor. Medikal estetik uygulamaları ile erkekler, bu dokunuşların kariyerlerine pozitif etki edeceğini, işlerini daha avantajlı hale getirdiğini ve özgüvenlerini yükselttiğini dile getiriyorlar.

Erkeklere Medikal Estetik Nasıl Uygulanmalı?

Erkeklerin yüz ve kemik yapısı, kadınlara nazaran daha güçlü ve belirgindir. Erkek cilt derisi daha kalın ve büyük gözeneklidir; deri altı yağı az olduğundan da daha fazla ter ve sebum üretir. Dolayısıyla uygulamalarda bu noktalar dikkate alınmalı; var olan korunarak doğal dokunuşlarla ve maskülen çizgi bozulmadan uygulama yapılmalıdır.

Erkekler En Çok Hangi Uygulamaları Tercih Ediyor?

Erkekler, vakit almayan, uygulama sonrası hızlıca sosyal hayatlarına dönebildikleri ve yapılan uygulamanın belli olmadığı doğal dokunuşları tercih ediyor.

Asimetrik Yüz Hatları için Dolgu Uygulaması: 

Erkeklerde yaşla oluşan orta yüzdeki çökme, elastikiyet kaybı zamanla rahatsızlık vermeye başlıyor. Bu uygulama ile yanaklardaki çöküklükler, alt çene bölgesindeki çökme ve sarkmalar, ayrıca burunda estetik dışı kavis ve düşüklüklere minimal dokunuşlar ile çözüm sunuyoruz. Böylece hastamız, doğal görünümüyle uygulama sonrası hızlıca sosyal hayatına dönebiliyor.

Aşırı Terleme ve Kırışıklar için Botoks Uygulaması: 

Erkeklerin en çok rahatsızlık duyduğu konulardan biri; kötü kokuya sebebiyet veren koltuk altı terlemesidir. Botoks uygulamasıyla ter bezlerini belirli bir süreliğine yavaşlatarak terleme problemini çözüyoruz. Kaşlarını sürekli çatarak sert bir görünüme sahip olan erkekler için de alın ve kaş ortası çizgilere botoks uygulayarak görünümü doğal dokunuşlarla düzgünleştiriyoruz.

Saç Dökülmesi için Saçlı Deri Tedavileri: 

Erkeklerin büyük çoğunluğunun ortak problemi olan saç dökülmesinin ana nedeni Erkek Tipi Saç Dökülmesi olarak adlandırılan hormonel nedenlerden kaynaklanan saç dökülmesidir. Saç dökülmeleri için kliniğimizde saç mezoterapisi , prp , kök hücre ile saç tedavisi ve saç ekimi tedavi yöntemlerini kullanıyoruz.

Özgüven için Cilt Bakımı:

Sakal ve kuru havalar cildi kurutur bu nedenle nem bakımları , cilde hem parlaklık - canlılık ve nem veren Thulium Bakım ; Yağlı cilt ve açık büyük geniş gözenekler için karbonpeeling erkeklerde en çok tercih ettiğimiz uygulamalardandır. Ayrıca; cilt lekeleri, akne-sivilce ve yara izleri, çillerin azalması/yok edilmesini sağlayan Thulium Lazer uygulaması ile de erkekler kendilerini daha özgüvenli hissediyor.

Hijyen için Lazer Epilasyon: Kadınların daha çok tercih ettiği uygulama olarak görülen lazer epilasyonda , spor yapan ve kendine bakan erkeklerin koltukaltı ve göğüs bölgelerinde yoğunlukla tercih ettiği , ağrısız bir şekilde etkili sonuç aldığımız bir tedavi yöntemidir.



Yorumlar

Hekim.Net

Close