bir blog ekledi 


Minimal Dokunuşlarla Burun Dolgusu Günümüzde minimal dokunuşlarla doğal görünümü ortaya çıkarmak isteyenlerin tercihi, medikal estetik. Ameliyatsız yapılan uygulamaların arttığı bu dönemde sık tercih edilen rinoplastinin (burun estetiği) yerini de burun dolgusu alıyor. 

Dolguyla burun estetiği mi olur? dediğinizi duyar gibiyiz; dolguyla hem daha doğal hem de pişmanlık duymayacağınız görünümde bir burun şekillendirme gerçekleştiriyoruz. Burun dolgusu ameliyatı olmak istemeyen, ağrıdan çekinen ve normal yaşantısına hemen devam etmek isteyen hastalarımız için en çok tercih edilen uygulamalarımızdan biridir.

Burun dolgusu, cerrahi müdahale yapılmadan gerçekleştirilen, burun dokusunu doldurarak doku kaybı olan kısımlara hacim kazandıran ve kusurları kamufle eden burun şekillendirme işlemidir. İçerisindeki ihyalüronik asit gibi dolgu malzemelerinin enjekte edilmesiyle işlem uygulanmaktadır.

Burun dolgusu ile burun eğriliği, burun ucu kaldırma, burun asimetrisi gibi şekillendirmelerin dışında, estetik ameliyatlar sonrasında burun üzerinde bulunan hafif asimetrilerin düzeltilmesi, çökük alanların doldurulması için de uygulanabilmektedir. Burnunda ciddi bir şekil bozukluğu bulunmayan herkes için uygun seçenektir.

Burun dolgusunun burun anatomisi ve burun estetiği konusunda tecrübeli bir doktor tarafından güvenli ürün kullanılarak yapılması oldukça önemlidir. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.

Burun Dolgusunun Avantajları

  • Burun dolgusu ile burun eğrilikleri giderilebilir veya hafifletilebilir, burun ucu kaldırılabilir, asimetriler düzeltilebilir, burun dudak bileşkesi belirginleştirilebilir, burun sırtı düzleştirilebilir ve burun alın ilişkisi düzeltilebilir.
  • Cerrahi müdahale gerektirmeyen burun dolgusu ile ağrısız ve doğal bir buruna kavuşabilirsiniz.
  • Geri dönüşü zor olan cerrahi operasyonlar yerine burun dolgusunun geri dönüşü olduğu için güven vericidir.
  • Burun dolgusu ile arzu ettiğiniz sonucu elde edene kadar enjeksiyon yaptırarak burnunuzu şekillendirebilirsiniz.
  • Burun dolgusu ise belirli bölgeye basit bir enjeksiyon yapılarak rötuşların gerçekleştirilmesi oldukça kolaydır.
  • Burun dolgusu cerrahi tekniklere kıyasla çok daha ekonomiktir.

İşlem öncesinde anestezik krem uygulaması ve işlem sırasında özel soğutucu uygulaması ile 10-15 dakika süren işlem sonrası ağrısız bir şekilde günlük yaşamınıza kesintisiz devam edebilirsiniz. 


Yorumlar

Hekim.Net

Close