Makalenizi yayınladıktan sonraki kısa sürede hızla iyi sonuçlar almak için aşağıdaki önerilerden yararlanabilirsiniz.

semptom/şikayet/hastalık + tedavi/yöntem iyi sonuçlar verir. Semptom/şıkayet/hastalıkta kullanılan kelimelerin yalın halleri daha etkili olur.

Örnekler:

Bel ağrısı tedavisi için manuel terapi


Burada bel ağrısı en sıklıkla aranacak terimdir, dolayısı ile başlığımızda bunu içerdik.
 
Örneğin belağrısında manuel terapi kullansaydık, bel ağrısı aramalarında sekonder sonuçlara düşerdik. Ayrica yine en sık olması muhtemel ikinci arama bel ağrısı tedavisi ni kapsamamış olurduk.

Semptomları şikayetleri tek tek ayrı makalelerde ve başlıklarında kullabilirsiniz. Böylece hem daha spesifik şıkayetleri olan kişilere ulaşırsınız hem de aramalardaki varlığınız artar.


Bel ağrısı

Her zaman arama yapan kişinin yerine kendinizi koyarak düşünün. Arama yapanlar uzun ve mantıklı cümleler yerine yalın halleri ile söz dizileri kullanırlar.

tedavi / yöntem nedir/nasıl uygulanır? türünde başlıklar

Örneğin tüp bebek nedir? veya tüp bebek tedavisi nedir / nasıl uygulanır ? iyi sonuçlar verir. Tüp bebek tedavisi şeklinde bir başlık da gayet etkili olur.

Başlıklardan sonra ikinci etkili alan makale tanımıdır. Başlıkta belirtemediğiniz anahtar kelimeleri bu tanımda kullanın.

Üçüncü ancak daha az önemli alan   şeklinde kullanılan anahtar sözcüklerdir. Bunları makalenizin istediğiniz yerinde kullanabilirsiniz. Tek kelimelerden oluşturmaya çalışın. Türkçe karakter kullanabilirsiniz. Iki kelime kullanacaksanız birleştirmeniz gerekir.

Başlık resmi haricindeki resimleri mutlaka çoklu dosya yüklemeden ekleyin. Yüklendikten sonra gönderiye ekle ile gönderiye ekleyin ve sürükleyerek veya kopyala yapıştır ile metin içerisinde istediğiniz pozisyona getirin.

Makalelerinizin tümünün metin ve makale tanımı bölümüne standart bir antet koyun (makale başlıklarına değil metinlerin en başına), bu cümlede çalıştığınız kent ve mahalle örnegin kadıköy Istanbul ve ana tedavi alanınız adınız gecebilir.

Örneğin

Varis Tedavisi Bursa Op. Dr. Eren Anğ

Makale metni veya tanımı devamı

Konu ile ilgili kelimelerin değişik versiyonlarını cümlelerde kullanın.

Örnek:

Makale Başlığı Obezite cerrahisi

Makale metin ve/veya tanımında obezitenin tedavisi, aşırı şişmanlık tedavisinde cerrahi çözüm.

Insanların neyi aradığını görün

Bunun için google arama alanına anahtar sözcükleri ve varyasyonlarını yazın google arama önerileri çıkaracaktır. Bu arama önerileri insanların en çök aradığı terimlerdir.

Önce yalın kelimeler sonra da size gereken kelime gruplarını deneyin.

Örneğin

Ürtiker

Ürtiker tedavi

Ürtiker tedavisi

Allerji allerji tedavisi
Allerji biyorezonans


Bütün bunlar başlangıçta hızlı sonuçlar almanıza yardımcı olur. Ilerleyen dönemde Google yapay zekası devreye girer ve Hekim.Net in sizle ve makalelerinizle ilgili bildirimleri işlenmeye başlar.
Bunun sonucunda da seçici olarak örneğin çalışma yerinize yakın bölgelerden aramalarda öne çıkarılırsınız. Sizin ve makalelerinizin bilgi bulutlarının diğer bilgi bulutları ile kesişimleri devreye girer, haritalarda gösterilmeye başlanırsınız vb.








Yorumlar

Hekim.Net

Close