KAHEV - Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı

  • 514
  • +
Hakkımızda


Ülkemizin Geleceği̇ İçi̇n KAHEV

Okul öncesi, ilköğretim, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitimine yönelik burs sağlamak, ülkemizin kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak amacıyla çalışan ve bu amaç doğrultusunda ülkemizin kadın hekimleri önderliğinde kurulan katılımcı bir sivil toplum oluşumudur. 



 Misyonumuz 

Eğitim hayatları boyunca zorlu yollardan geçen, ülkemizin aydınlık geleceği için eğitimin önemini kavramış, bu yolda üzerine düşen sorumlulukların bilincinde olan kadın hekimlerin bir araya gelmesiyle temelleri atılan KAHEV, 31 Aralık 2018 tarihinde kurulmuştur. 

Vakfın amacı; her yaş grubundan, toplumun her kesiminden çocukların ve gençlerin eğitimine yönelik burs sağlamak; ülkenin dört bir yanındaki okulların güncel eğitim olanaklarına kavuşturulmasını desteklemek; toplumun kültürel, bilimsel ve sosyal gelişmesine hizmet etmek; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, verimli, etkin ve eşit eğitim hizmetlerinin sağlanmasına katkıda bulunmak; eğitim çerçevesi içinde katılımcı bir sivil toplum hareketi yaratmaktır. 

 Eğitim reçetesiyle yetişen fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençlerimiz ülkemizi bilim, teknoloji, kültür, sanat ve spor gibi medeniyetin yapı taşı olan alanlarda layık olduğu yere taşıyacaklardır. KAHEV bu yolda gençlere ışık olmak için var gücüyle çalışmaktadır. 

 Vizyonumuz 

Maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitim hayatında zorluk yaşayan, güncel eğitim olanaklarına erişemeyen, toplumun her kesiminden çocuklara ve gençlere destek olmak. Eğitim kurumlarının şartlarının iyileştirilmesi ve eğitim kalitesinin arttırılması için çalışmalar yapmak. İyi eğitimli, donanımlı nesillerin yetişmesinde katkı sağlamak. 

 KAHEV, bir TOPLUM hareketidir!
KAHEV, bir İYİLİK hareketidir!
KAHEV, bir KADIN hareketidir!
KAHEV, bir EĞİTİM hareketidir!
 KAHEV, bir GÜVEN hareketidir!

İletişim Bilgileri

Adres
Hoşnudiye Mah. Kadife Çiçeği Sok. No:1 D:12 Kat:6
Telefon
+90 222 231 60 20
Email
kahev@hekim.net

Hekim.Net

Close