·   · 0 Makale / Blog

Bursa Köpükle Varis Tedavisi

♯bursaköpüktedavisi

Bursa' daki merkezimizde her çaptaki varislere köpük tedavisi imkanı sunmaktayız. Köpük tedavisinde, damar çapına uygun konsantrasyondaki sklerozan sıvı maddenin havayla karıştırılarak köpük haline getirilmesi sonucunda akışkanlığı azalarak uygulama bölgesinde kana karışıp seyrelmesi önlenir, bu nedenle varisli damar bölgesinde daha uzun süre ve uygun yoğunlukta kalarak etkisi artar. Hastalıklı damar skleroze olur, lümeni kapanarak kurur ve vücut tarafından emilir. Varis damarını genişleten ve sıkıntı yaratan olay içindeki kanın yüksek basıncı olduğundan görüntü ve ağrı gibi semptomlar hemen düzelir. Kesi yapılarak varisli damarın vücuttan çıkarılıp atılması (ameliyat) yerine uygulanan bu tedavi sayesinde Bursa’daki varis hastaları dakikalar içinde sağlığına kavuşabilmektedir. Ameliyatsız olan bu yöntem sayesinde günlük hayattan kopmadan tedavi imkanı vardır. Öğle arası 10 dakikalık tedavi ardından işe dönülebilir, istirahate gerek yoktur, ağrı olmaz, kesi izi olmaz, anestezi verilmediğinden anesteziye bağlı komplikasyonlar söz konusu değildir. Zamanın kıymetli olduğu günümüzde hayattan ve işimizden kopmadan tedavi ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

0 0 0 0 0 0
  • 6171
  • +

Yukarıdaki metin sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır ve yazarın aktardığı görüşleri içermektedir, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Hekim.Net® hekimler, diş hekimleri, veteriner hekimler ve bu mesleklerin öğrencilerine özel tam işlevli ve ücretsiz bir sosyal medya ve bilgi paylaşım portalıdır. Meslektaşlarımızdan biriyseniz bu linke tıklayarak  kayıt sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Hekim.Net

Close